Vi söker fler härliga instruktörer

Vi behöver få in fler krafter som kan hjälpa oss att besöka föreningar i distriktet som önskar vår stöttning. Känner du att du är rätt tjej för uppdraget, tveka inte att kontakta oss.

 Inflr kommande säsong skulle vi behöva bli lite fler som tcäker upp behovet ute i föreningarna. Det verkar inte som det finns någon ände på efterfrågan vilket såklart är otroligt roligt för oss. VI är ständigt på jakt efter nya krafter som kan hjälpa oss - det gäller dock att passera nålsögat.


Viktiga egenskaper för att vara en del av Fast Forward Girls instruktörsstab är såklart att man ska gilla att vara med barn och ungdomar, tycka innebandy är fantastiskt kul samt vara öppen för att utbildas. I utbyte utlovas energi i mängder - tjejerna vi möter är allt som oftast hur spralliga och hur nyfikna som helst. Man brukar gå från träningen fylld av energi och glädje. Det är dock viktigt att man ser till att faktiskt ha tid att ställa upp 1 gång i veckan/varannan vecka - det är ett rejält tryck på att vi ska komma och hälsa på så det brukar vara många pass som ska besättas.

Tveka inte att höra er till vår teamledare Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för mer info

Kontakta oss

Linköping

Fastes Gata 4
582 78 Linköping
Besöksadress: Idrottens Hus, Linköping Arena

010-476 50 00

08.30-16.00 (lunch 12.00-13.00)

Foto: SVENSK INNEBANDY

Image
Image