Vi behöver dig!

Fast Forward Girls söker ytterligare härliga instruktörer

Östergötlands Innebandyförbunds tjejsatsningsinitiativ, Fast Forward Girls, har nu genomfört ett antal säsonger. Det syftar till att få fler flickor att börja spela innebandy samt få dom att hålla på längre med denna härliga idrott. Resultatet efter dessa år är väldigt positivt och vi har aldrig varit så många aktiva tjejer i Östergötland någonsin.

Vi söker nu ytterligare krafter som kan hjälpa oss att tillfredsställa behoven ute i föreningarna.

Den arvoderade tjänsten innebär att Du kommer vara ute i föreningarna för att hjälpa dom att hålla i prova-på-träningar. Tanken med dessa pass är att du kommer i kontakt med tjejer som troligen är på sin allra första innebandyträning. De är ofta blyga och lite nervösa så en god hand med barn  kombinerat med en vilja att vara tillsammans med dom är en förutsättning för att lyckas. Vi försöker alltid att vara två instruktörer tillsammans på dessa träningar.

Ett annat vanligt uppdrag är att vara ute på besök i redan befintliga lag för att hålla i en träning. Det brukar vara ett uppskattat avbrott bland de ordinarie träningarna.

Fast Forward Girls kommer även kommande säsong vara en del i utvecklingen av de äldre tjejerna. Vi kommer att anordna Fast Forward Girls Development Camp under ett antal tillfällen. Där har vi instruktörer från vårt team på planen för att leda och utveckla tonårstjejerna.

Vi vill att du som söker har körkort för bil och att du kan avvara tid för minst ett föreningsbesök i veckan under säsongen. Det kan vara både kvällstid på vardagar men även på helgerna. Vi verkar över hela Östergötland men försöker anpassa vilka som åker beroende på var de bor.

Vi strävar efter att ha en hög kvalitet på våra instruktörer som kan skapa en trygg och lärande miljö för barnen. Vi strävar inte efter någon speciell fördelning mellan föreningarna i länet utan det är dina personliga egenskaper som kommer vara avgörande.

Du kommer att ha en nära dialog med team-ledaren för detta initiativ där ni tillsammans planerar vilka besök som ska göras och när.

Egenskaper som eftersöks:

  • Du ska god hand med barn
  • Du ska vara strukturerad
  • Kalendern är en av dina bästa vänner
  • Du anser att det är viktigare att skapa en trygg och lärande miljö för barnen än att kunna skjuta stenhårt i krysset
  • Innebandyerfarenhet är meriterande.

Övrigt:

  • Du ska ha körkort för bil

Tveka inte att höra er till vår teamledare Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för mer info

Kontakta oss

Linköping

Fastes Gata 4
582 78 Linköping
Besöksadress: Idrottens Hus, Linköping Arena

010-476 50 00

08.30-16.00 (lunch 12.00-13.00)

Foto: SVENSK INNEBANDY

Image
Image